13e rite van de Munay Ki

De 13e rite van de baarmoeder bij centrum de roos in Amsterdam - SoulAlchemist
Faciliteren van een workshop 13e rite van de Munay-Ki en healing circle in Centrum De Roos te Amsterdam

De 13e rite laat je herinneren wie je werkelijk bent, een vrouw, vol met kracht, liefde en wijsheid. De pijn en het verdriet van je voorouders en kwetsuren die zijn opgelopen in het verleden draag je als vrouw bewust of onbewust met je mee. De rite reactiveert je vrouwelijke kracht en heeft een helende werking. De Munay-Ki  is een reeks van 13 rites die stap voor stap doorlopen moeten worden. Echter staat de 13e rite los van de rites daarvoor en kan opzichzelfstaand ontvangen en doorgegeven worden. Het getal 13 staat voor de 13 manen. Heb je als vrouw deze rite ontvangen dan kun je hem ook weer doorgeven aan een andere vrouw.

Er is een lineage van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van lijden. Deze lineage van vrouwen wil dat we onthouden: De baarmoeder is geen plaats om angst en pijn op te slaan; de baarmoeder moet leven scheppen en het leven schenken.

De vrouwelijke geest van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en vitale waarheid: De baarmoeder is geen plaats om angst en pijn op te slaan; de baarmoeder moet leven scheppen en het leven schenken.

Deze lineage van vrouwen door het oerwoudmedicijn heeft ons de 13e rite van de Munay-Ki gegeven: de rite van de baarmoeder. Zodra je het hebt ontvangen, deel je het met zoveel mogelijk vrouwen.

Laten we onze baarmoeder genezen; laten we de baarmoeders van onze moeder, onze zus en onze dochter genezen. En op deze manier brengt genezing naar onze Moeder Aarde.

De rite wordt doorgegeven tijdens een ceremonie. In het filmpje zie je hoe dit er uit ziet. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de rite ook ontvangen. De baarmoeder blijft altijd energetisch aanwezig.

De baarmoeder is geen plaats om angst en pijn op te slaan; de baarmoeder moet leven scheppen en leven schenken.

Voor meer informatie kijk op theriteofthewomb.com

Meer informatie over tarieven