Succesverhalen

Hele fijne ervaringen

Inmiddels twee prachtige coaching sessie’s ontvangen. Het woord “coaching” vind ik ergens té oppervlakkig. Deze sessie’s gaan zo diep en hebben voor mij al echt iets in m’n core veranderd. Shanta doet haar werk met zo veel warmte en liefde en creëert door wie zij is een veilige bedding. Ik ervaar dat ik en alles dat in mij leeft zo ontzettend welkom is. Hele fijne ervaringen.

Mirjam

Indrukwekkend, ontroerend en krachtig

Van de zomer heb ik bij Shanta de rite munay-ki gedaan. Dat was zeer indrukwekkend, ontroerend en krachtig. Ik heb haar ervaren als een betrokken en open begeleidster waar ik mij direct veilig bij voelde.

Kim

More than most

She covers more than most coaches…

Tina

Veilig en rustig

Ik kan me mijn eerste reiki-sessie van Shanta nog heel goed herinneren. Buiten was er een enorme onweersbui, maar bij Shanta voelde ik me heel veilig en rustig worden. De tijd stond stil en ik verdween even in een heerlijke wereld.

Vanessa

Heel warm en liefdevol

Bo

Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik bij Shanta de 13e Rite van de Munay Ki mogen ontvangen. Dit was voor mij een heel bijzonder moment en Shanta heeft mij hierin heel warm en liefdevol begeleid.

Bo

Thuis komen in je lijf

Heleen

Fijn aan de Workshop Thuis komen in je lijf was het Samen zijn, Sisterhood, Mooie visualisaties, Kennis van de Yoni, Rituelen en lekker dansen.

Heleen